aanvullende info Multidimensionale, kosmische edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteentherapeut

Uitgebreide Elohim kristalwinkel waarvan je gebruik mag maken
Er zijn nauwelijks ergens zo veel edelsteensoorten bij elkaar als in de uitgebreide Elohim kristalwinkel waarvan je gebruik mag maken. Je leert de werking van heel wat soorten, ook bijzondere exemplaren, ervaren, kennen en toepassen. De opleiding en de halfedelstenen besteden aandacht aan het fysieke, innerlijk kind, persoonlijk zelf en het gebied van de ziel. Maar ook aan thema`s welke kunnen spelen, karma, ontwikkeling en zielepad. Zo kun je straks zelf op deze gebieden adviseren.

Waarom zou je hiervoor een opleiding volgen?
Ook al weet je veel van kristallen, juist door het groepswerk vallen de verschillende reacties op dezelfde edelsteen op en ontstaat er zodoende steeds meer feeling over welke kristallen bij welk type mens, aura en situatie het beste aansluiten. Dit is belangrijk als je meer met edelstenen en kristallen wilt werken, zeker als edelsteentherapeut. In de edelsteentherapie heb je voldoende kennis, zekerheid over je intuïtie en readingskwaliteit nodig.  ook moet je weten wat d euitwerkingen kunnen zijn van je vrienden of cliënten en dit kunnen begeleiden. Heftige reacties, nauwelijks reageren, afweer voor bepaalde edelstenen, hoe in zo'n geval te handelen als edelsteentherapeut, leer je veel sneller in een groep en van een ervaren vakbekwaam edelsteentherapeut, dan dat je door vallen en opstaan, het in je eentje leert.

Wat kiezen we nog meer uit onderstaande thema's:

  • Verdiepen 13-voudige edelsteen werking en bewustzijn. Basis in andere kristal workshop
  • Welke steen voor welke ziekte en waarom
  • Pendelen
  • Foto's, fotohealing mens en dier, chakra's lezen
  • Goede en slechte combinaties
  • Wanneer adviseer je edelsteen elixer en wanneer fysieke stenen
  • Aura beschermende stenen
  • Talisman en Amulet (als tijd genoeg)
  • Zwangerschap, stoppen met roken, stress, burnout, vermoeidheid, darmen, reuma, huid, afvallen; je leert te adviseren en te begeleiding met edelsteentherapie (waar we aan toekomen en waar de wensen liggen qua klachten thema's)
  • Opbouwfases leren begeleiden en adviseren, wanneer vervolg-edelsteen
  • Kristallen voor het lichaam, het gevoel of de geest en combinaties daarvan
  • Sterrenbeeldstenen wanneer wel en niet
  • Dieren en geneeskrachtige stenen
  • Baby's en jonge kinderen, ook t.o. van moeder en vader
  • De invloed van de kleuren, naaldjes en vormen
  • Wanneer kies je voor een steen als symptoombestrijding of werk je op de achterliggende oorzaak
  • Fysieke, aura en ziel leren lezen i.v.m edelsteenadvies
  • Hoe zie je dat de edelstenen leeg zijn 
  • Wanneer adviseer je dichte, troebele of heldere kristallen
  • Kristallen / edelstenen welke andere stenen versterken
  • Massagekristallen en healingsticks leren activeren en toepassen
  • Leren readen welke kristal je kunt adviseren voor huis, slaapkamer of tuin
  • Begeleiding, controle en nazorg
  • Touch for health testmethode
  • Heldervoelendheid en vertrouwen op je intuitie zullen met sprongen vooruit gaan!

Neem foto's met hulpvragen mee (en toestemming) voor vrienden- of dierenadvies en groepsoefening

Aanvullende kristalworkshop



Deelnemers ervaring

Ik voel een grote verandering na de workshop. Bij de helende channeling in de zonnevlecht tuin voelde ik in mijn hart een grote verbondenheid met alle mensen op aarde. Ik voelde mijn hart zich verder openen voor de christusenergie. Dat gevoel is er nog steeds. Toen ik klein was voelde ik me vaak zo, maar ik heb het toen onbewust afgezet omdat het ergens niet leek te kloppen met het leven op aarde. Ook voel ik een grotere zachtheid (het Wesak-gevoel) een openheid om alle gevoelens te laten zijn.

De workshop werkt nog steeds door. Op maandag heb ik diep gehuild, en terwijl ik huilde voelde ik een hele warme energie in mijn rug en had het gevoel dat er een diepere aarding binnenkwam op heel veel lagen. Ook de contacten met andere mensen (ook mensen die eerder 'dense' voelen) zijn nog veranderd. Wat ook anders is – en dat is een proces- is, dat ik vroeger nog meer nadacht over mijn intuïtie, en dat ik het nu eerder spontaan volg, als in een harmonie.

Ik word ook steeds intuitiever, maar voel ook dat het me daar niet in de eerste plaats om gaat, dat het onbewust vergelijken van 'die kan al dat enzoverder', eigenlijk geen zin heeft. Voor mij gaat het meer om integriteit en zuiverheid.

Ik vond het een heel mooi weekend, waarin ik het eenheidsbewustzijn heel sterk heb gevoeld en geïntegreerd. Het ontroerde me zeer. Steeds meer wordt de boodschapper van God wakker. 


Ik heb vorige week 21 en 22 maart de workshop Edelsteen Therapie gedaan onder leiding van Joke.

Om te beginnen was de workshop Edelsteen Therapie een groot hoogtepunt.  Het is voor mij een  onvergetelijke workshop geworden.  Met mij is er tijdens de workshop ontzettend veel gebeurd en daar ben ik Joke en de groep ontzettend dankbaar voor.

Het begon al bij binnenkomst. Het voelde alsof ik thuis kwam. Alles was zo vertrouwd en de deelnemers aan de workshop voelden als bekenden. De sfeer was ontzettend fijn en iedereen liet iedereen in zijn of haar waarde .

Tijdens de workshop voelde je de grootte energie van de hele groep wat mij kippenvel bezorgde en ik als zeer bijzonder heb ervaren. In de workshop hebben we meerdere oefeningen gedaan wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik veel meer inlevingsgevoel heb gekregen naast de kennis die ik heb mogen opdoen. Joke weet echt hoe zij kennis moet overbrengen en mensen in  beweging  kan zetten.

Een hoogtepunt voor mij was dat ik tijdens het zoeken van praktijkvoorbeelden mijn situatie als voorbeeld mocht geven. Tijdens mijn verhaal voelde ik mij zo ontzettend veilig en vertrouwd bij de overige deelnemers waardoor ik mijn emoties(tranen) heb durven laten zien. Ik had dit nog nooit eerder gedaan in een groep.  Ik durf mijn hart nu echt te openen naar anderen los van de emoties die dat geeft.

Tijdens de workshop hebben we meerdere malen een transmissie gehad maar de tuintransmissie was voor mij het 3e hoogtepunt. Ik heb daar een aantal bijzondere ervaringen ondergaan. Allereerst ben ik diep bij mij  zelf gekomen. Dit was zo ontroerend, zo mooi dat ik tot tranen toe ben bewogen. Een tweede ervaring tijdens deze transmissie betrof oude patronen opgedrongen vanuit oude familiepatronen. Ik heb de oude patronen in een matrix door middel van het sluiten van een luik achter mij gelaten. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en vrij. De stressbalk tussen beide schouderbladen was ineens verdwenen. Ik had en heb een week na de workshop geen pijn meer en mede daardoor sta ik anders in het leven. Er is echt meer dan alleen ons aardse leven.

Tot slot wil ik meegeven dat je echt een ander mens kunt worden als je er voor openstaat. Ik heb in ieder geval mogen ervaren en daar ben ik een ieder ontzettend dankbaar voor want zij hebben mijn groei mede mogelijk gemaakt.  

Johan Huver